dügün davetiye sözleri - Genel Bakış

Wiki Article


Canımızın en sevap kararını verip, ikimizde olur diyoruz. Ve siz dostlarımızı şahidimiz olarak bekliyoruz.

Biz pençe ele tutuşarak aynı hayata adım atmaya hüküm verdik. Biz kalplerimizi birleştirerek iki hayatı bir halletmeye hüküm verdik. Baş başa bir ömürın kapısını araladığımız, aynı mutluluklara sevineceğimiz, aynı hüzünlere üzüleceğimiz, aynı ekmeği aynı sofrada paylaşacağımız canımızın en anlamlı hasetnde siz ömre bedel sevdiklerimizi katımızda görmekten mut duyacağız.

 Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından kâm duyan dü ocak. Böyle bir mutluluk tablosuna dahil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten saadet duyarız.

Ve bu akidela Birbirimizi sevip sayarak Sadakat alevini canlı ve hamam tutarak Kesiksiz bir ilgiyle birbirimize yakın olarak Anlayış ve sabırla payanda vererek

126-Yeni bir yaşfakat girişim attığımız bu özel günde mutluluğumuzu sizlerle parsellemek istiyoruz, nikah törenimiz bile taçımız da olmanızdan kıvanç duyacağız…

Aynı yuvada biricik olmaya, Aynı yastığa baş koymaya Hamle attığımız bu bahtiyar hasetmüzde Sizlerle bu arada yapmak dileğiyle…

3 – Sonsuz bir ömre kocaman bir imza atarken sizleri bile cenahımızda görmekten devlet duyacağız…

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından kâm duyan dü familya. Böyle bir ongunluk tablosuna dahil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten kâm duyarız.

Dürüstıp revan bu hayatın içinde kendimize yeni bir sahife açarken nikah törenimizde siz dostlarımızı semtımızda sahne olmak bize sonsuz mutluluk verecektir.

Aşk havuzunu doldurduk sevdamızla, geleceğimizi hazırlıyoruz tehlikesiz adımlarla bu berhudar dünyamızda, ilk kademı sizlerle onaylamak istiyoruz.

Tanrı'ın emri olan izdivacı dini emirlere mutabık bir merasimle yerine sürüklemek dâhilin aileler birtakım hazırlıklar yapar. Evlenecek olan çiftler kucakin hazırladığımız en balkı dini davetiye sözleriyle çağrınıza mazmun karıştırmak davetiye sözleri lüzum misiniz?

Aşkımızın sıkıntısızıntısına baplarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda romantik davetiye sözleri ettiğimiz bu gece, mutluluğa varırken cenahımızda olmaya ne dersiniz?

Ayrılık bileğil istek kavuşturdu ellerimizi kalplerimiz bir geleceğe umutla denetlemeyoruz şimdi, davetiyemiz sizlere dünyaevi bizlere şans versin.

Bu davetiye metinleri uzun uğraşlar sonucu hazırladığımız yazım hataları düzeltilmiş mesajlardan derlenmiştir.

Report this wiki page